Home Filmpjes Ontmoetingsplein Agenda Woord zoekt betekenis Fun Info Contact
Ontmoetingsplein

In het programma biodiversiteit geeft je leven kleur werken Echte Welvaart en diverse partners samen aan activiteiten met biodiversiteit op locatie. Op dit plein vind je onze ervaringen met de pilot-projecten in de kantooromgeving, de omgeving van de snelweg en de kinderopvang staan, dat in co-creatie met stakeholders tot stand is gekomen.

andere thema's
Kinderopvang beleeft biodiversiteit
Kantooromgeving
Snelwegomgeving

Biodiversiteit als leeromgeving
Het is pionieren om biodiversiteit op nieuwe plekken te laten landen. Echte Welvaart wil mensen inspireren en verleiden tot een hogere mate van bewustwording en het maken van keuzes voor een duurzame ontwikkeling. Daarbij kiezen we voor biodiversiteit als inspiratiebron voor een groene en gezonde werkomgeving.

Wij kiezen de ROAD LESS TAKEN, voorbij de natuur op zondagmiddag - in de werkomgeving van mensen. Biodiversiteit gaat dan over sociale diversiteit, over flexibiliteit - van het kleinste detail tot en met de variatie aan systemen en netwerken. Ecologisch zit dit intelligent in elkaar. Sociaal gezien kunnen wij mensen daar veel van leren.

Experimenteren op locatie - 20 december 2011
Adventures in an Urban Jungle doet op chronologische wijze verslag van het werk aan het programma Biodiversiteit Geeft Je Leven Kleur van 2008 t/m 2011. Klik hier voor de presentatie.